fbpx
Спорт

Визначено розклад другого етапу хокейного Євротуру

 На сайті Євротуру з’явилася інформація про розклад ігор другого етапу – Кубку Першого каналу. Цього року російська частина Євротуру пройде в Сочі, так як московський палац «Мегаспорт», де незмінно проходив Кубок першого каналу, зараз закритий на ремонт. Імовірно, столична льодова арена не відкриється аж до старту чемпіонату світу 2016 року. Організатори Кубку першого каналу не бачать нічого поганого в тому, що змагання довелося перенести в Сочі – у хокеїстів з’явиться додаткова можливість обкатати лід напередодні зимових Олімпійських ігор.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Отже, перша зустріч пройде 19 грудня – на сочинську льодову арену вийдуть господарі змагань з противниками зі Швеції. У цей же день відбудеться виїзна гра – у Празі зустрінуться хокеїсти збірних Чехії і Фінляндії. 21 грудня російська збірна битиметься з чеською дружиною, а шведи будуть змагатися з фінами. 22 грудня пройдуть матчі Росія – Фінляндія і Швеція – Чехія.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Після Чеських ігор (першого етапу Євротуру) турнірну таблицю очолює збірна Фінляндії, яка має у своєму активі 9 очок. Збірні Росії, Чехії та Швеції мають по 3 очки.

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: