fbpx
Право

Тимошенко замовляє їжу з ресторану – німецькі ЗМІ

 Стаття одного з найпопулярніших журналів в Німеччині розповідає, що умови утримання екс-прем’єр-мінстра України Юлії Тимошенко в місцях позбавлення волі вельми відрізняються від тих умов, які описують різні ЗМІ. За даними журналу, Юлія Володимирівна може дозволити собі замовити їжу з ресторану, а також чи не через день вона приймає відвідувачів, чого не дозволено звичайним ув’язненим.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 Про все це пише німецький кореспондент, який побував у Качанівській колонії, де провів бесіду з першим заступником голови Державної пенітенціарної служби Сергієм Сидоренком.

 Зі слів Сидоренка стало відомо, що за час дворічного ув’язнення Тимошенко у неї було більше 400 відвідувань, які тривали в цілому 787 годин і 33 хвилини. Крім цього, екс-прем’єр провела 323 зустрічі зі своїми правозахисниками. Також була порушена тема передач, які отримує Тимошенко від рідних і близьких їй людей. За словами Сидоренка, за час ув’язнення Юлія Володимирівна отримала близько 4 тонн продуктів, серед яких свіжі овочі, м’ясо, горіхи і фрукти.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 За матеріалами: ukrinform.ua

Читайте також: