fbpx
Новини світу

РПЦ побудує храм в Камбоджі

 Російська православна церква розширює свою географію. На цей раз РПЦ має намір придбати земельну ділянку в Сіануквілле (Камбоджа), щоб звести на ній храм, повідомили у представництві Московського патріархату в Таїланді.

 Храм в Камбоджі носитиме ім’я святого великомученика Пантелеймона. Будівництво буде здійснюватися під безпосереднім контролем Московського патріархату. Представники Російської православної церкви розповсюдили попередження про те, щоб майбутні парафіяни не попалися «на вудку» шахраїв. "Від імені Російської православної церкви звертаються сумнівні особи з проханням про пожертвування на будівництво храму на приватній землі. Подібні звернення не мають нічого спільного з Російською православною церквою і є звичайним обманом", – заявили в представництві Московського патріархату в Таїланді, під чиїм піклуванням перебувають церкви Камбоджі і Лаосу.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 У подальших планах Російської православної церкви – будівництво храмів у столиці Камбоджі Пномпені та місті Сієм Ріпі (північ країни).

 За матеріалами: ІТАР-ТАСС

Читайте також: