fbpx
Футбол

«Потрібно вигравати кожен матч, щоб наздоганяти “Металіст”», – Степаненко

 Півзахисник донецького «Шахтаря» Тарас Степаненко прокоментував майбутню гру «гірників» у чемпіонаті України проти столичного «Арсеналу».

 «У нас вже шість очок відставання від "Металіста". Зараз потрібно кожен матч вигравати, щоб наздоганяти харків’ян», – стверджує українець.

 За словами хавбека, у складі «Шахтаря» зараз багато футболістів, і головний тренер вдається до ротації складу. Степаненко впевнений, що всі футболісти повинні «відчувати почуття голоду до гри», всі гравці повинні показувати свою майстерність.

 «Так що розслаблятися у матчі з "Арсеналом" ми не будемо. Для нас київський "Арсенал" незручний суперник. Але в основному "Шахтарю" складно грати на виїзді. Напевно, аура якась як у Львові, так і в Києві», – міркує Степаненко.

 За його словами, для будь-якої команди існують такі поля і стадіони, на яких дуже важко грати.

 «У "Шахтаря" – це стадіон імені Лобановського. На "Донбас Арені" грати – абсолютно інша справа», – підкреслив українець.

 Нагадаємо, що зараз «Шахтар» займає 3-е місце в чемпіонаті України. Лідирує у Прем’єр – лізі харківський «Металіст», а на другому місці розташувався «Дніпро».

 За матеріалами: terrikon.com

Читайте також: