fbpx
Футбол

Ліонель Мессі дістався до чергового рекорду

 Аргентинець Ліонель Мессі наблизився до чергового рекорду в своїй професійній кар’єрі. У даний момент на рахунку одного з лідерів «Барселони» 223 м’ячі у чемпіонатах Іспанії, що дозволило аргентинцю наздогнати за цим показником Сесара Родрігеса, який грав за «Барсу» понад 60 років тому.

 Наблизився до даного рекорду Ліонель в матчі 7-го туру першості Іспанії, в якому «Барселона» грала проти «Альмерії». Тепер Ліонель Мессі ділить перший рядок у списку голеадорів команди разом з Родрігесом.

 Крім цього, аргентинець увійшов до ТОП-5 кращих бомбардирів всього чемпіонату Іспанії. Попереду Мессі розташувався колишній нападник «Атлетика» Тельмо Сарра, на рахунку якого 251 гол, Уго Санчес (234 голи), Рауль (228 голів) і Альфредо Ді Стефано (227 голів).

 Відзначимо, що в даний момент каталонська «Барселона» є лідером чемпіонату Іспанії, маючи 100-відсотковий показник – 7 перемог у 7 матчах. Перше місце з «Барсою» ділить мадридський «Атлетико». Принциповий суперник каталонців – мадридський «Реал» – в даний момент відстає від лідера на 5 очок.

 За матеріалами: zn.ua

Читайте також: