fbpx
Футбол

«Ліга чемпіонів – найважливіший турнір на планеті», – Пеллегріні

 Головний тренер ФК «Манчестер Сіті» Мануель Пеллегріні поділився думкою про перспективи своєї команди в поточному розіграші Лізі чемпіонів.

 Найважливіше, впевнений чилійський фахівець, – це змусити футболістів повірити, що вони досить сильні і можуть спокійно змагатися з іншими командами. Не секрет, міркує Пеллегріні, що відповідальність у клубі «Манчестер Сіті» в Лізі чемпіонів і англійській Прем’єр-лізі досягає найвищого рівня. Особливо, якщо врахувати, які тут зібрані гравці, і які кошти були вкладені в клуб.

 На думку чилійця, ФК «Манчестер Сіті» необхідна гранична самовіддача, сила духу, характер переможця і віра в себе. Пеллегріні впевнений, що ці чинники є тією основою, яка потрібна «городянам» для виходу в наступну стадію Ліги чемпіонів.

 «Особисто для мене це найважливіший турнір на планеті. Вважаю, що Ліга чемпіонів ідеально спланована і організована. Навряд чи можна знайти якусь ваду в Лізі чемпіонів», – підсумував Пеллегріні.

 Нагадаємо, що в Лізі чемпіонів команді «Манчестер Сіті» на груповому етапі доведеться зіграти з «Баварією», «ЦСКА» та «Вікторією».

 За матеріалами: isport.ua

Читайте також: