fbpx
Футбол

Амбіцій бути топ-клубом у “Анжи” більше не стало – Хіддінк

 Колишній наставник махачкалінського футбольного клубу «Анжи» і збірної Росії Гус Хіддінк в своєму інтерв’ю повідомив про деталі своєї кар’єри в Росії.

«На шляху до європейських вершин потрібно пройти довгий шлях. На цьому шляху завжди чимало складнощів. У «Анжи» в минулому сезоні ми зробили солідний крок у напрямку до вершини. Однак власник махачкалинського клубу Сулейман Керімов прийняв рішення змінити курс, якого буде триматися команда. Після даного рішення у "Анжи" не стало амбіцій бути топ-клубом. Саме через це більшість футболістів почали шукати собі інші команди. Я також вирішив покинути команду», – заявив Гус Хіддінк.

 Зазначимо, що голландець покинув пост головного тренера «Анжи» ще до офіційної заяви про те, що клуб змінив фінансову стратегію.

 «Я пишаюся тим, що став частиною будівництва юнацької академії в Махачкалі. У майбутньому вона допоможе клубу. В даний момент прірви між гравцями основи та молоддю немає. Це величезний плюс для команди, так як тепер вона буде спиратися на хлопців зі свого регіону», – підсумував голландець.

 За матеріалами: newsru.com

Читайте також: