fbpx
Інтернет

В Росії створена асоціація для виконання антипіратського закону

 Сьогодні в Росії приступили до роботи члени асоціації «Інтернет-відео». Це некомерційне об’єднання, що включає ряд онлайн-кінотеатрів, ставить своїм головним завданням захист російського кіноринку від нелегального розповсюдження відео-продукції.

 В асоціацію «Інтернет-відео» увійшли 11 найбільших онлайн-кінотеатрів, серед яких такі великі портали, як Amediateteka.ru, 1tv.ru, Stream.ru. Члени асоціації заявляють, що антипіратський закон повинен «застосовуватися правильно – без натяку на свавілля і без перегинів».

 Керівництво «Інтернет-відео» сподівається на конструктивний діалог з адміністрацією пошукових систем. Члени асоціації збираються просити господарів пошуковиків впровадити необхідні технічні заходи для того, щоб перші посилання випадали саме на легальний контент. У подальших планах «Інтернет-відео» – створення порталу, що містить інформацію про те, де в Мережі можна знайти легальні відеоматеріали.

 Нагадаємо, антипіратський закон в Росії набув чинності 1 серпня. Він передбачає досудове блокування сайтів, що розповсюджують нелегальну відеопродукцію.

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: