fbpx
Політика

Власенку хочуть обмежити виїзд за кордон – Микола Титаренко

 Захиснику екс-прем’єр-міністра Юлії Тимошенко Сергію Власенку хочуть обмежити виїзд за кордон. Про це заявив адвокат С. Власенка Микола Титаренко, повідомляє кореспондент УНН.

Микола Титаренко впевнений, що саме бажанням обмежити С. Власенку виїзд за кордон можна пояснити спроби виконавчої служби вручити йому постанову про відкриття виконавчого провадження щодо сплати аліментів.

"Власенко платив, платить і буде платити потрібну суму аліментів. І це триває з 2009 року. На сьогодні здійснюються незаконні дії, які полягають в тиску на Власенка. І це проявилося безпосередньо в п’ятницю близько 20:30, коли до Власенка заявилася державна виконавча служба у супроводі працівників міліції з приводу вручення йому постанови про відкриття виконавчого провадження щодо сплати аліментів, які сплачуються ще з 2009 року в повному обсязі і своєчасно. Дії, вчинені виконавчою службою у п’ятницю, свідчать лише про одне – що вона має намір отримати дієвий механізм щодо обмеження виїзду Власенка за кордон після вказівки, яка буде дана щодо нього", – повідомив адвокат.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Екс-дружина С. Власенка Наталія Окунська зазначила, що на сьогодні є заборгованість зі сплати аліментів. Вона заявила, що за останні чотири місяці неповнолітній дитині платили такі суми, на які навіть прогодувати її не можна.

Джерело: УНН

Читайте також: