fbpx
Шоу-бізнес

Андрій Данилко отримає на ювілей величезний торт

 Другого жовтня популярний співак Андрій Данилко, всім відомий як Вєрка Сердючка, відзначить своє сорокаріччя. Однак круглу дату артист, схоже, відзначати не збирається. Причиною цьому могла стати і робоча втома, і навіть забобони.

Нещодавно своїм близьким друзям Андрій Данилко зізнавався, що насичений графік його неймовірно втомив, і влаштовувати загальноприйняті народом свята або програми-ювілеї він не бажає.

Кілька російських каналів хотіли записати з Андрієм Данилком інтерв’ю, яке пізніше увійшло б у документальний фільм, проте вони отримали відмову. З журналістами одного з українських телеканалів Андрій Данилко був більш відвертим, розповівши: «Мені дуже погано зараз, тому нічого відзначати не буду, хочу кудись втекти від усіх у цей день».

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Однак, як з’ясувалося, шанувальники артиста готують йому сюрприз. Співробітники однієї з столичних кондитерських фірм, не називаючи імені замовника, розповіли, що зараз фахівці завершують розробку макету величезного торта для Вєрки Сердючки. Художник-кондитер малював ескіз 3 дні, а потім погоджував його із замовником. Деталі величезного торта не розкриваються, проте є інформація, що торт у 3 яруси покриють шоколадною глазур’ю і прикрасять великою фігуркою Вєрки Сердючки. Вручити торт планують ювіляру в день його народження.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

За матеріалами: segodnya.ua

Читайте також: