fbpx
Шоу-бізнес

Анна Седокова стане дизайнером одягу?

 Популярна співачка Анна Седокова вирішила створити свою власну колекцію одягу.

На своїй сторінці в соціальній мережі Анна Седокова оголосила конкурс серед читачів на найкращий ескіз. Саме з авторами кращих ідей Анна Седокова і має намір співпрацювати.

Така новина не змогла не здивувати багатьох читачів, адже стиль Анни Седокової в повсякденному житті не рясніє елегантністю і смаком. Співачка просто обожнює рвані джинси, топи з декольте і спортивне взуття. Тому перша дизайнерська колекція від Анни Седокової буде в спортивному стилі.

Про це співачка написала на сторінці у соціальній мережі, розповівши про можливість співпраці з нею і про те, що ж для цього треба зробити. Анна підказала: «Це будуть точно не вечірні сукні і не класика. Надихайтеся яскравими принтами, converse та останньою колекцій Givenchy».

Дещо пізніше Анна Седокова написала, що вивчає перші прислані їй ескізи. Вона пояснила, що безліч талановитих молодих людей надіслали їй ескізи, проте їй вони не дуже підходили за образами. «Так як насамперед моя колекція це більше вуличні гангстери, ніж леді))) Я вирішила продовжити пошуки ще на тиждень і чекаю ваші ескізи. Тільки пам’ятайте, що це молодіжна і доступна марка одягу», – додала Анна Седокова.

За матеріалами: соцмережі

Читайте також: