«Батьківщина» проти підвищення тарифів на послуги пасажирського транспорту

 Народні депутати України від фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець і Андрій Павловський зареєстрували у Верховній Раді України законопроект «Про введення мораторію на підвищення тарифів на послуги пасажирського транспорту».

Як наголошується, народні обранці пропонують ввести мораторій строком на 2 роки і залишити тарифи, встановлені станом на 1 липня 2013 року.

Депутати обурені тим, що в результаті зниження реальних доходів населення, обсяг реалізації права на свободу пересування громадянами України поступово скорочується.

Related Post

Олександр Бригинець не розуміє, навіщо влада лякає громадян підвищенням тарифів, стверджуючи, що ніякої інфляції немає . Він вважає, що влада повинна бути послідовною, як і обіцяла, а отже – якщо немає інфляції, то не може бути і зростання цін. За його словами, якщо в таких умовах виникла необхідність у підвищенні тарифів, то вся проблема полягає в поганих господарниках.

«Але якщо ми маємо проблему з поганим господарюванням, то треба не ціни підвищувати, а міняти керівників» , – підкреслив Бригинець.

Leave a Comment