fbpx
Політика

«Батьківщина» проти підвищення тарифів на послуги пасажирського транспорту

 Народні депутати України від фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець і Андрій Павловський зареєстрували у Верховній Раді України законопроект «Про введення мораторію на підвищення тарифів на послуги пасажирського транспорту».

Як наголошується, народні обранці пропонують ввести мораторій строком на 2 роки і залишити тарифи, встановлені станом на 1 липня 2013 року.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Депутати обурені тим, що в результаті зниження реальних доходів населення, обсяг реалізації права на свободу пересування громадянами України поступово скорочується.

Олександр Бригинець не розуміє, навіщо влада лякає громадян підвищенням тарифів, стверджуючи, що ніякої інфляції немає . Він вважає, що влада повинна бути послідовною, як і обіцяла, а отже – якщо немає інфляції, то не може бути і зростання цін. За його словами, якщо в таких умовах виникла необхідність у підвищенні тарифів, то вся проблема полягає в поганих господарниках.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

«Але якщо ми маємо проблему з поганим господарюванням, то треба не ціни підвищувати, а міняти керівників» , – підкреслив Бригинець.

Читайте також: