fbpx
Право

Активістка Greenpeace забезпечена ліками на місяць – ФСВП РФ

 У Федеральній службі виконання покарань РФ заявили, що запасів ліків у арештованої активістки Greenpeace Сині Саарела вистачить ще на місяць. Нагадаємо, фінська активістка була затримана в Мурманській області під час акції на платформі "Прирозломного"​​.

 Відзначимо, що раніше представники Greenpeace повідомляли, що у Сині Саарели закінчуються запаси необхідних для неї ліків. Також повідомлялося про те, що колеги фінської активістки намагалися передати необхідні препарати їй у СІЗО.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 «Адміністрація СІЗО відмовила нам у спробі передати ліки нашої активістці. За їх словами, у неї ще є ліки, і їй їх вистачить приблизно на місяць. Також нам повідомили, що якщо буде потрібно, то Мурманське управління ФСВП забезпечить активістку усіма необхідними ліками», – повідомляють представники Greenpeace.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 Також у прес-службі ФСВП повідомляють про те, що затримана громадянка Фінляндії перебуває під постійним наглядом медиків. У даний момент стан здоров’я Сині Саарела оцінюють як задовільний. Два рази на день її оглядають лікарі.

 За матеріалами: korresponden.net

Читайте також: