fbpx
Кінотеатри

Х’ю Джекман зніметься у фільмі про робота з штучним інтелектом

Ніл Бломкамп вже за півтора року до релізу оголосив про точну дату виходу своєї нової картини «Чаппі» на широкі екрани – глядачі зможуть побачити цей фільм 27 березня 2015 року.

Після роботи над «Елізіум» Бломкамп не став робити паузу і відразу ж приступив до зйомок «Чаппі». На майданчику в Йоганнесбурзі (ПАР) зустрінуться старі знайомі – Шарлто Коуплі, Хосе Пабло Кантилена, Йоланда Віссера та Дев Патель. Також місце в титрах нової картини отримають і музиканти групи Antwoord Die.

Якщо когось засмучує той факт, що іменитий режисер запросив у свою нову стрічку артистів аж ніяк не світового масштабу, скептики можуть заспокоїтися. Буде в «Чаппі» і по-справжньому зоряний герой – до акторського складу «Чаппі» приєднався Х’ю Джекман. «Я зіграю роль у новому фільмі Ніла, який називається «Чаппі». Зйомки йдуть в Йоганнесбурзі, я буду на них на початку наступного року і проведу там пару тижнів», – підтвердив Джекман свою участь у зйомках.

Про сюжет нового фільму Бломкампа особливо нічого не відомо. Імовірно, мова піде про робота з високорозвиненим рівнем штучного інтелекту, якого вкрали два місцеві бандити.

За матеріалами: film.ru

Читайте також: