fbpx
Без категорії

Експерти ЕОК прибули до Тбілісі

Як повідомляють сьогодні, 29 вересня, грузинські ЗМІ, Тбілісі, яке є столицею XIII Олімпійського фестивалю 2015 року відвідала робоча група експертів Європейських Олімпійських Комітетів (ЄОК), метою якої було проведення моніторингу підготовки до проведення Європейських юнацьких олімпійських фестивалів (ЄЮОФ).

Під час візиту робоча група обговорила ряд питань про організаційну складову турніру. Незважаючи на те, що організаційному комітету Фестивалю належить вирішити ще безліч питань, головуючий робочої групи ЄОК Йозеф Ліба підкреслив значний прогрес у будівництві Олімпійського села фестивалю, розташованого на березі Тбіліського моря і значний потенціал команди, яка вживає все необхідне для того, щоб XIII ЄЮОФ пройшов на високому та достойному рівні.

«Учасники фестивалю через два роки сповна повинні відчути девіз столиці Грузії: «Тбілісі – місто, любить тебе», – підкреслив Ліба.

Нагадаємо, що річний ХIIl Європейський юнацький олімпійський фестиваль пройде в столиці Грузії Тбілісі в 2015 році з 19 до 24 липня. У змаганнях візьмуть участь понад 3000 спортсменів з 49 країн – учасниць Європейських Олімпійських Комітетів.

ЄЮОФ 2013 відкриття (відео):

За матеріалами: Грузия Онлайн

Читайте також: