fbpx
Політика

У Києві знову проводиться збори громадян з питання проведення референдуму щодо зовнішньоекономічної інтеграції України

Сьогодні у столиці України, на стадіоні «Спартак», знову буде працювати зібрання українських громадян з питання проведення референдуму про зовнішньоекономічну інтеграцію України. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Комуністичної партії України, опублікованому на офіційному сайті КПУ.

Повідомляється, що в ході сьогоднішнього зібрання планується розглянути ряд питань, а саме: доцільність проведення всеукраїнського референдуму; точне формулювання питання, що буде винесене на всеукраїнський референдум; створення персонального складу ініціативної групи з проведення всеукраїнського референдуму; призначення уповноваженого представника ініціативної групи.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

Прес-служба української Компартії повідомляє, що для участі в сьогоднішніх зборах зареєструвалися 2576 громадян, які представляють різні регіони країни.

У ЗМІ пишуть про те, що на стадіоні «Спартак» можна бачити гасла наступного змісту: «Долю країни повинен вирішувати народ!» і «Проведемо референдум – повернемо владу народові!». Нагадаємо, що Компартія раніше вже направляла до Центрвиборчкому заявку на проведення зборів громадян, присвячених питанням проведення всеукраїнського референдуму. Також нагадаємо, що Окружний адміністративний суд української столиці таке зібрання проводити заборонив.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

За матеріалами: kpu.ua, Кorrespondent.net

Читайте також: