fbpx
Футбол

Збірна Росії – чемпіон світу з пляжного футболу!

Збірна Росії з пляжного футболу вдруге поспіль стала найсильнішою командою світу. Нагадаємо, що в 2011 році збірна Росії виграла світову першість в Італії, а цьогоріч, у фінальному поєдинку чемпіонату світу з пляжного футболу, що проходив на Таїті, підопічні Михайла Лихачова з рахунком 5:1 розгромили збірну Іспанії. Таким чином, збірна Росії зуміла впевнено захистити свій титул найсильнішої команди планети в цьому виді спорту.

За збірну Росії у фінальному матчі проти Іспанії забивали Єгор Еремеєв, Юрій Крашенинников, Кирило Романов, Дмитро Шишин, а також Антон Шкарін. Гол престижу за іспанців забив Льоренса.

Відзначимо, що збірна Росії на чемпіонаті світу з пляжного футболу на Таїті отримала ще одну нагороду. Капітану російської збірної Іллі Леонову після закінчення матчу з іспанцями було вручено приз fair-play.

 «Бронзу» світової першості з пляжного футболу виграли бразильці, які в матчі за третє місце по пенальті переграли збірну Таїті.

Що ж до збірної Росії, то ця команда, окрім двох поспіль тріумфів на світових першостях, в 2009, 2011 і 2013 роках вигравала Євролігу, двічі – в 2010 і 2012 роках збірна Росії вигравала Кубок Європи і ще два рази – в 2011 і 2012 роках, російська команда піднімала над своєю головою Міжконтинентальний кубок.

Читайте також: