fbpx
Новини світу

У Бостоні відкриють перший в США магазин прострочених товарів

Як передає сьогодні, 29 вересня, телерадіомовна компанія Бі-бі-сі на початку 2014 року американський підприємець відкриє в місті Бостоні перший в історії Америки магазин прострочених продуктів, які будуть придатні для вживання в їжу.

Ініціатор експерименту бізнесмен Дуг Раух, що володіє мережею супермаркетів Trader Joes, вважає, що магазини змушені викидати неймовірні обсяги продуктів, які все ще для вживання в їжу придатні, але термін їх придатності минув відповідно до правил регламенту з харчових регуляторів. За словами бізнесмена, насамперед йдеться про шоколад, кукурудзяні чіпси, яйця, молоко і йогурт.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

Три останні найменування продуктів зберігатися можуть набагато довше, при дотриманні потрібного температурного режиму зберігання. Зокрема, яйця можна зберігати 3-6 тижнів у холодильнику при температурі нижче 5 градусів за Цельсієм. Щоб молоко не прокисало і зберігалося довше, його температурний режим зберігання повинен становити близько 2 градусів за Цельсієм.

Читайте також:  Когрес США проголосував за законопроєкт щодо допомоги Україні

Свій перший магазин прострочених товарів Раух відкриє в Дорчестері – квартал Бостона, де переважно проживає робочий клас.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: