fbpx
Новини світу

Путін: «Вся Росія-2013» не омине обговорення сочинської Олімпіади

Як повідомляється сьогодні, 29 вересня, на сайті Кремля, президент Росії Володимир Путін привітав гостей та учасників сімнадцятого фестивалю журналістів «Вся Росія – 2013», висловлюючи впевненість у тому, що учасники даного заходу не обійдуть стороною тему зимової Олімпіади в Сочі 2014 року.

У своєму повідомленні Володимир Путін зазначив, що форуми фестивалю будуть утримувати «грунтовні дискусії», «солідне регіональне представництво» з найбільш широким аспектам професійних проблем. Фестиваль триватиме в Сочі майже тиждень і завершиться 4 жовтня.

Читайте також:  Когрес США проголосував за законопроєкт щодо допомоги Україні

«Я впевнений, що на даному форумі, який пройде в місті Сочі, олімпійську тематику вам обійти не вдасться. Ваш влучний погляд, нові, нестандартні ідеї і, звичайно ж, конструктивна критика будуть затребувані і корисні. Ми вкрай зацікавлені в тому, щоб XXII Олімпійські ігри в Сочі пройшли на найвищому змістовному, організаційному і творчому рівні, а грамотна і відповідальна робота медіатовариства в цьому напрямку реалізації згаданих завдань сприятиме найкращим чином», – йдеться у вітанні глави російської держави. 

Читайте також:  Вбиті росіянином у Німеччині українці були військовослужбовцями ЗСУ, які проходили реабілітацію після поранень

Володимир Путін побажав гостям і учасникам заходу дружнього та плідного спілкування.

Путін, пряма лінія 2013, Сочі, Олімпіада (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: