fbpx
Новини світу

Перший канал Росії організував благодійний марафон для постраждалих від паводку

Сьогодні, 29 вересня, Перший телеканал Росії оголосив відкриття благодійного марафону, кошти від якого підуть до фонду для постраждалих від повені мешканців Далекого Сходу. Згідно з опублікованою інформацією на сайті Першого телеканалу, марафон проходить 29 вересня з 8 ранку.

Участь у цій акції беруть ведучі Першого каналу, зірки кіно, музиканти і видні представники шоу-бізнесу. Крім цього, здійснюється трансляція марафону в містах і селищах, яких торкнулася стихія, з декількох студій і майданчиків в Москві.

У рамках благодійного марафону в Парку Горького в Москві на даний момент проходить концерт, який розпочався о 12:00 (мск). Серед учасників концерту – Лариса Доліна, Ольга Кормухіна, Олександр Маршал, Валерія, Сергій Галанін, Володимир Пресняков, Євген Маргуліс, Леонід Агутін, групи «А-Студіо», «Ума Турман», «Любе», «Город 312», «Браво». Вхід на концерт вільний.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

Крім цього, всі кошти, які будуть стягуватися за рекламу, яка транслюється в ефірі 29 вересня, Перший канал відрахує на рахунок фонду постраждалим від паводку. У цій акції кожен може взяти участь, відправляючи платне sms-повідомлення з текстом «РАЗОМ» на короткий номер «4447». У рамках благодійної акції на даний момент часу зібрано понад 250 мільйонів рублів.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

Нагадаємо, що аномальний паводок на Амурі триває з кінця липня. Небачена досі найсильніша повінь охопила території Амурської і Єврейської автономних областей і Хабаровський край. Режим НС введено також і в Приморській області. У результаті паводків постраждало близько 100 тисяч осіб, і більш ніж 20 тисяч людей евакуйовано з зони лиха. Владою Російської Федерації вживаються заходи щодо розселення та влаштування потерпілого від паводку населення.

Паводок на Амурі (відео): 

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: