fbpx
Шоу-бізнес

Настя Задорожна відмилася після «Острова»

Нещодавно популярна російська актриса і співачка Настя Задорожна після тривалого перебування на безлюдному острові, де проходили зйомки нового реаліті-шоу «Остров», повернулася до Москви. Побачивши дівчину, що схудла, друзі вирішили повернути їй колишні форми і влаштували вечірку під кодовою назвою «Як погладшати на 10 кг в три присісти». А тепер Настя Задорожна вперше після свого повернення вирішила відмитися від бруду і піску в спа-салоні. Там вона побувала разом зі своєю новою подругою Інною Жирковою. Саме на острові дівчата дуже здружилися, тепер вони часто спілкуються і намагаються проводити вільний час разом. Похід в спа-салон дівчата присвятили виходу в ефір першої серії реаліті-шоу «Остров».

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

«Ми з Інною Жирковою грунтовно підготувалися до прем’єри! Перебрали весь перелік спа-послуг. Від А до Z! І залишилися в захваті! Особливо мене вразила процедура після лазні, на якій мене, ватяну, розтирали свіжою калиною. Видовище ще те», – розповіла Настя Задорожна на своєму Instagram.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Варто відзначити, що після повернення учасники проекту «Остров» неохоче діляться подробицями свого проживання на безлюдному острові. І лише іноді на поверхню спливають деякі таємниці. Наприклад, Мітя Фомін і Катя Гордон розповіли, що «Остров» їх настільки зблизив, що вони навіть одружилися. Правда це чи ні, глядачі зможуть дізнатися тільки після виходу в ефір повної версії реаліті-шоу «Остров».

Читайте також: