fbpx
Футбол

«Барселона» встановила новий клубний рекорд і чекає новин про травму Ліонеля Мессі

Вчора каталонська «Барселона» з рахунком 2:0 в сьомому турі іспанської Прімери виграла у клубу «Альмерія». За «Барселону» вчора забивали найкращий футболіст світу останніх років Ліонель Мессі (21-а хвилина) і Адріано (56-та хвилина). Ця перемога стала сьомою для «Барселони» в футбольній першості Іспанії сезону-2013/2014. Команда зі столиці Каталонії, перемігши «Альмерію», встановила новий клубний рекорд. Згідно з повідомленням офіційного сайту каталонського клубу, раніше «Барселона» жодного разу на стартувала в чемпіонаті Іспанії з семи перемог поспіль.

Нове досягнення «блаугранас» було затьмарене травмою, яку отримав лідер команди Ліонель Мессі. Під час вчорашнього матчу, коли стрілка секундоміра не відрахувала ще й півгодини гри, аргентинець зашкутильгав і попросив заміну. У ЗМІ писали про те, що у Ліонеля Мессі фахівці визначили пошкодження м’язів правого стегна, а остаточний вердикт щодо серйозності травми Ліонеля Мессі медичні працівники повинні винести сьогодні. Таким чином, як написано на офіційному сайті «Барселони», сьогодні можуть бути названі і терміни, коли найкращий футболіст світу зможе знову вийти на поле.

Нагадаємо, що вчора «Реал» програв з рахунком 0:1 на мадридському дербі «Атлетико», а своєю думкою про матч поділилися головні тренери команд Карло Анчелотті та Дієго Сімеоне.

«Альмерія» – «Барселона»: гол Мессі (Відео)

Читайте також: