fbpx
Політика

КПУ ухвалить резолюцію про роботу ініціативних груп в областях

Сьогодні комуністична партія України планує прийняти політичну резолюцію, в якій буде дана оцінка діяльності українських судів та Центральної виборчої комісії. Крім того, буде піднято питання про проведення роботи з референдуму в областях.

Таке рішення комуністи збираються прийняти на зборах українців про проведення всеукраїнського референдуму щодо зовнішньоекономічної інтеграції України.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«А потім ми приступимо до збору підписів і збираємося провести народний референдум», – запевнив лідер КПУ Петро Симоненко.

Крім того, Петро Симоненко гарантував, що вже до листопада, до початку Вільнюського саміту, комуністам вдасться зібрати необхідні 3 мільйони підписів для проведення референдуму.

Нагадаємо, що сьогодні в Києві знову проводяться збори громадян з питання проведення референдуму щодо зовнішньоекономічної інтеграції України. Прес-служба КПУ повідомляє, що для участі в сьогоднішніх зборах зареєструвалися 2576 громадян, які представляють різні регіони країни. У ході сьогоднішнього зібрання планується розглянути низку питань щодо євроінтеграції України.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

За матеріалами: УНН 

Читайте також: