fbpx
Політика

Конгрес США прийняв рішення дати відстрочку програмі медстрахування

Сьогодні, 29 вересня, представники конгресу Сполучених Штатів Америки на голосуванні прийняли рішення затвердити річну відстрочку виконання решти програми медичного страхування. Нагадаємо, що дану програму ініціював сам президент держави Барак Обама. Відзначимо, що дане рішення дозволило знайти компроміс у питанні складання бюджету на наступний фіскальний рік.

Документ перенаправили на розгляд верхній палаті конгресу – сенату, Зазначимо, що свого часу лідер демократичної більшості в сенаті США Гарі Рід заявляв про те, що з даною поправкою законопроект підтримки у його колег не знайде, Крім цього президент Сполучених Штатів Америки Барак Обама попередив, що накладе вето на документ, який передбачатиме відмову від президентської програми медичного страхування.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Відзначимо, що залишилося всього лише два дні для досягнення компромісу щодо бюджету. Якщо компроміс не буде знайдений до 1 жовтня, то США загрожує тимчасове припинення фінансування федеральних органів влади.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: