fbpx
Футбол

Карло Анчелотті назвав основну проблему мадридського «Реала»

Минулої ночі в чемпіонаті Іспанії в мадридському дербі «Реал» програв удома з рахунком 0:1 «Атлетико». «Вершкові» зазнали першої поразки у цьому сезоні, а «Атлетіко», втім, як і «Барселона», виграло сім матчів поспіль і разом з каталонським клубом очолює турнірну таблицю іспанської Прімери. «Реал» ж тепер відстає від лідерів на п’ять очок.

Після поразки наставник мадридського «Реала» Карло Анчелотті підкреслив, що «Атлетико» перемогу заслужив. Крім того, італійський фахівець назвав основну проблему своєї команди – відсутність швидкості. «Гра вийшла повільною, і коли м’яч відправляли вперед, у нас не було простору для маневру. Коли граєш проти хорошої оборони, відсутність швидкості ускладнює тобі завдання», – зазначив наставник «Реала».

А колега Карло Анчелотті, головний тренер мадридського «Атлетіко» Дієго Сімеоне вважає, що є речі, які не можна купити за гроші. «"Реал" і "Барселона" як і раніше перевершують нас в економічному плані. Проте варто зазначити, що перш за все важлива команда. Є речі, які не купиш за гроші», – підкреслив Дієго Сімеоне, команда якого раніше не стартувала настільки вдало в іспанській першості, як в цьому сезоні.

"Реал" – "Атлетико" 0:1 – гол Дієго Кошти (Відео):

За матеріалами: eurosport.ru

Читайте також: