fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Новий теракт у Пакистані: жертвами стали майже 30 людей

  Як повідомляє сьогодні, 29 вересня, телеканал Пакистану Geo News, в результаті потужного вибуху на одному з найбільш жвавих ринків Пакистану міста Пешавар в північно-західній провінції Хайбер-Пахтунхва загинуло не менше 29 людей, а 40 осіб отримали поранення різного ступеня.

Через вибух загорілося близько восьми магазинів і поруч припарковані з ними автомобілі. Як повідомляють джерела місцевої поліції, був приведений в дію закладений в автомобіль вибуховий пристрій. За деякими даними автомобіль був припаркований біля поліцейської ділянки, за іншими, біля жвавого місця сільськогосподарського ринку. Жертвами терористичного акту стали п’ятеро чи шестеро жінок, які згоріли разом зі своїми дітьми. На місці вибуху в момент трагедії співробітників правоохоронних органів не було.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

Схоже, низка терактів у Пакистані не припиняється. 22 вересня, в результаті подвійного терористичного акту в Пакистані, все в тій же північно-західній провінції в місті Пешавар загинули 78 людей, серед яких 34 жінки і 7 дітей. Вибух прогримів біля християнської церкви, де у цей момент знаходилося за різними даними близько 600 осіб.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

Теракт в Пакистані: десятки вбитих біля християнської церкви (відео): 

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: