fbpx
Футбол

Віталій Мутко про перемогу збірної Росії: «Дворазовими чемпіонами світу так просто не стають»

Перемогу збірної Росії на чемпіонаті світу з пляжного футболу прокоментував міністр спорту Російської Федерації Віталій Мутко. Нагадаємо, що російська команда у фінальному матчі з рахунком 5:1 розгромила збірну Іспанії, таким чином збірна Росії захистила свій титул, отриманий на світовій першості 2011 року. Зазначимо, що збірна Росії, вигравши другий раз поспіль чемпіонат світу, стала другою командою в історії пляжного футболу, яка зуміла домогтися такого результату. Раніше лише збірна Бразилії змогла виграти світові першості двічі поспіль.

Але повернемося до слів Віталія Мутка, які наводить сьогодні «Радянський спорт». «Дворазовими чемпіонами світу так просто не стають», – заявив міністр спорту Росії і додав наступне: «В цілому – наші хлопці зараз лідери світового пляжного футболу. Це дуже здорово і приємно».

Свою думку про перемогу російської команди на чемпіонаті світу з пляжного футболу висловив відомий в недалекому минулому футболіст Єгор Титов, заявивши: «Нашим пляжникам дякуємо за перемогу і емоції, браво хлопці, нам є ким пишатися!».

За матеріалами: sovsport.ru Фото: Getty Images

Читайте також: