fbpx
Новини світу

Акція “Всім світом” на Першому каналі зібрала майже 0,5 млрд рублів для постраждалих від повені на Далекому Сході

Сьогодні на російському Першому каналі пройшов благодійний телемарафон під назвою "Всім світом". Головна мета заходу – допомога постраждалим від повені на Далекому Сході.

Ведучі Першого каналу (Леонід Якубович, Олена Малишева, Андрій Малахов, Іван Ургант, Аріна Шарапова), зірки кіно і шоу-бізнесу, музиканти, політики і мільйони простих людей з усіх російських регіонів Росії взяли участь у благодійному заході. Вже до вечора 29 вересня (за станом на 18:00 мск) на рахунок телемарафону надійшло 469 852 219, 11 рублів.

У рамках благодійного марафону "Всім світом" у Парку Горького пройшов концерт, в якому взяли участь такі музиканти, як Ольга Кормухіна, Лариса Доліна, Олександр Маршал, Сергій Галанін, Валерія, Володимир Пресняков, Леонід Агутін, Євген Маргуліс, групи "Ума Турман", "А- Студіо", "Город 312", "Любе" і " Браво".

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Громадяни, які побажали взяти участь у заході, відправляли SMS-повідомлення зі словом "разом" на спеціальний номер. Студія новин Першого каналу на час проведення телемарафону "Всім світом" перетворилася на телефонний центр. Найзнаменитіші люди вітчизняного телебачення не втомлювалися публічно дякувати телеглядачам, що миттєво відгукнулися на заклик про допомогу.

Крім коштів, що надійшли від відправки SMS-повідомлень, на допомогу постраждалим від повені на Далекому Сході будуть перераховані всі доходи від реклами, що транслювалася сьогодні на Першому каналі. На гроші, зібрані в ході благодійного марафону «Всім світом», в Приамур’ї будуть побудовані нові будинки для людей, що позбулися даху над головою внаслідок рясного паводку.

Читайте також:  Когрес США проголосував за законопроєкт щодо допомоги Україні

Глава МНС Росії Володимир Пучков і губернатор Хабаровського краю В’ячеслав Шпорт висловили глибоку подяку Першому каналу за проведення сьогоднішньої акції.

"Всім світом". Перший канал, 29 вересня 2013 (відео):

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: