fbpx
Новини світу

Толоконникову перевели в стаціонар

Як повідомили сьогодні, 29 вересня, в управлінні ФСВП по Мордовії, засуджену за хуліганство учасницю панк-групи Pussy Riot Надію Толоконникову перевели в медичний стаціонар. Враховуючи рекомендації лікарів, Надія Толоконникова погодилася, щоб її перевели до лікарні № 2 МСЧ -13 ФСВП Росії для подальшого динамічного обстеження стану здоров’я. Про це заявляють у прес-службі ФСВП.

У п’ятницю, 27 вересня, ФСВП підтвердила переведенняТолоконникової в медичну частину відомства. Як повідомлялося раніше, Толоконникова оголосила голодування, вимагаючи порушення кримінальної справи щодо заступника начальника мордовської колонії, який, за її словами, погрожував їй вбивством. Крім того, акція протесту Толоконникової викликана нестерпними умовами утримання ув’язнених.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

За інформацією УФСІН Мордовії, Толоконникова заявила про голодування і погрози на її адресу після того, як співробітники колонії відмовили їй надати пільгові умови. За даними адвокатів засудженої, вони вже третю добу не можуть домогтися з нею побачення.

Нагадаємо, що учасниця групи Pussy Riot Надія Толоконникова була засуджена на два роки колонії після виступу в московському храмі Христа Спасителя з панк-молебнем «Богородиця, Путіна прожени!».

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

Інтерв’ю з Надією Толоконниковою (відео): 

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: