fbpx
Політика

Адвокат розповість про виплати аліментів Сергієм Власенком

У понеділок, 30 вересня, адвокат Сергія Власенка відвідає Державну виконавчу службу Печерського району. Зокрема, адвокат принесе чиновникам вичерпну кількість документів, які свідчать про належне виконання своїм клієнтом усіх зобов’язань після розірвання шлюбу. Про це представниками ЗМІ повідомили представники «Батьківщини».

У повідомленні сказано, що візит адвоката Власенка викликаний черговою хвилею недоречних звинувачень проти його клієнта. Зокрема, йдеться про «незаконно призначені виплати і спроби арешту майна». На думку опозиціонерів, це свідчать про «маніакальні спроби влади посилити політичні репресії не тільки проти Юлії Тимошенко, а й проти її адвоката».

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«Завтра, 30 вересня, о 10:00 пройде спілкування адвоката з пресою і виконавчою службою з приводу ситуації з аліментами Сергія Власенка, який не згоден, що щось комусь заборгував», – так написала екс-дружина Власенка в соцмережі.

Вона стверджує, що її колишній чоловік повинен 70 тисяч гривень аліментів.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

За матеріалами: УНН, facebook.com

Читайте також: