fbpx
Здоров'я

У Києві збережеться холодна погода – Гідрометцентр

У понеділок, 30 вересня, в Києві буде хмарно із проясненнями, без істотних опадів. Крім того, місцями в повітрі і на грунті очікуються заморозки 0… 2, північно-західний вітер, пориви – 3-8 м/с. Вночі температура повітря в столиці складе +1… +3 градуси, вдень +8… +10 градусів. Про це повідомили в Гідрометеорологічному центрі.

У західних регіонах України очікується хмарна погода з проясненнями, без істотних опадів. Місцями в повітрі і на грунті – заморозки 0… +5, північно-східний вітер, пориви – 3-8 м/с. Вночі температура повітря складе +1… +6 градусів, вдень +7… +12 градусів.

На території Карпат не очікується істотних опадів, вночі температура повітря складе 0… -5 градусів, вдень повітря прогріється до +12 градусів. У північних областях 30 вересня – хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Місцями в повітрі і на грунті – заморозки 0… 5, північно -західний вітер, пориви – 3-8 м/с. Вночі температура повітря складе +1… +6 градусів, а вдень повітря прогріється до +12 градусів.

У центральних регіонах України завтра очікується хмарна погода, з проясненнями. У понеділок не буде істотних опадів, місцями в повітрі і на грунті – заморозки 0…+5, північно -західний вітер, пориви – 3-8 м/с. Вночі температура повітря +1… +6 градусів, а вдень повітря прогріється до +12 градусів.

На сході України в понеділок – хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Місцями в повітрі і на грунті – заморозки 0… +5, північно-західний вітер, пориви – 3-8 м/с. Вночі температура повітря 0… +6 градусів, а вдень повітря прогріється до +12 градусів.

На півдні України завтра хмарно з проясненнями, без значних опадів. Лише у південній частині Одеської області пройде невеликий дощ, місцями в повітрі і на грунті – заморозки 0… +3, північно-західний вітер, пориви – 3-8 м/с. Вночі температура повітря +2…+8 градусів, а вдень повітря прогріється до +16 градусів.

За матеріалами: meteo.gov.ua, lb.ua

Читайте також: