fbpx
Шоу-бізнес

«Х-фактор-4». Львівський кастинг (випуск від 28.09.2013)

Географія одного з найбільш рейтингових шоу України «Х-фактор-4» продовжує розширюватися. Доказом тому став львівський кастинг проекту, який вийшов в ефір 28 вересня. Підкорити велику сцену у цей день приїхали не тільки жителі Львівської області та інших регіонів України, а й учасники з Білорусі, Естонії та з Кіпру.

19-річний гість з Естонії Євген Веренич, наприклад, настільки боявся спізнитися на львівський кастинг шоу  «Х-фактор-4», що приїхав в місто на день раніше. Але тут з ним сталася неприємність – незнайомці вкрали планшет. Хлопець одразу ж звернувся до міліції, але там йому зустрівся допитливий правоохоронець. У ході розмови з’ясувалося, що міліціонер раніше брав участь в іншому талант -шоу – «Танцюють всі!» – і півночі розпитував Женю про «Х -фактор». Бідний юнак не зміг як слід виспатися, а тому дуже переживав перед виступом на сцені шоу  «Х-фактор-4». Але все ж хлопцю вдалося підкорити суддівську четвірку. Він почув три заповітних «так» (не підкорив він тільки Сергія Сосєдова) і пройшов у тренувальний табір.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Чотири позитивні відповіді на львівському кастингу також звучали. Наприклад, удостоїлися чотирьох "так" Ірина Антонова, Алла Молодоженя, Іван Сюсько, Шорена Чхоідзе, тріо «Інжир» і багато інших.

Але щастило в цей день не всім конкурсантам. Багато "наривалися" на гнівні коментарі та репліки строгих Серьоги, Ігоря Кондратюка та Сергія Сосєдова. Лояльніше за всіх до учасників шоу «Х-фактор-4» виявилася Ірина Дубцова. Навіть якщо їй не подобалися вокалісти, вона намагалася делікатно "відшити" їх. Наприклад, як у випадку з Іваном Прищенком. Не володіючи вокальними даними, він зміг розвеселити публіку і навіть обійняти головних дівчат проекту – Ірину Дубцову і Оксану Марченко. Ірина Дубцова грайливо зазначила, що якщо хлопець прийде на шоу «Х -фактор» наступного року, вона обов’язково його впізнає і, можливо, скаже «так».

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Але до наступного року ще далеко. А вже скоро, точніше 5 жовтня, в ефір вийде заключний кастинг шоу «Х-фактор-4». Відбудеться він у Києві.

Тріо "Інжир" (відео):

Читайте також: