fbpx
Суспільство

Східноєвропейський фінал Red Bull BC One завершився в Києві

 Сьогодні, 28 вересня, в столиці України завершився 10-й, ювілейний, східноєвропейський фінал найпрестижніших змагань у брейкингу – Red Bull BC One .

На сцені, яка була побудована в арт-кластері «Видубичі», в одиночних поєдинках зійшлися 16 учасників з Туреччини, Боснії і Герцеговини, Сербії, Казахстану, Грузії, Хорватії, Румунії, Росії, України, Білорусі, Латвії, Словенії та Ізраїлю. Україну на сцені представляли відразу три бі-бої: Kolobok, Pluto і Robin.

Суддями східноєвропейського фіналу Red Bull BC One стали Storm (легенда хіп -хопу з Німеччини, який займається брейкинга з 1984 року), Ken Swift (президент Breaklife і VII Gems хіп-хоп руху в Нью-Йорку, США) і El Nino (американський бі-бой, який почав танцювати у 3-х річному віці під керівництвом своїх дядьків – бі-боїв Leanski і Float). Діджеєм змагань Red Bull BC One став Soul Dj Smitnoff, який допомагав бі-боям на сцені демонструвати свої вміння та «розгойдував» арт-кластер «Видубичі», а також всіх глядачів, які прийшли подивитися змагання.

Читайте також:  Лист Симона Петлюри до дочки Лесі 4 квітня 1925 року

У фінал пройшли двоє українців, які у трьох фінальних раундах показували глядачам свої вміння. Бі -бой Pluto проти бі -боя Robin – таким був східноєвропейський фінал Red Bull BC One. Після трьох раундів судді прийняли одноголосне рішення – переможцем став Булгаков Олексій, він же бі-бой Robin. Тепер йому належить відсвяткувати 10-річний ювілей Red Bull BC One разом з кращими бі-боями планети на сцені світового фіналу в Сеулі (Корея), який відбудеться 30 листопада цього року.

Читайте також: