fbpx
Футбол

УПЛ 11-й тур. «Дніпро» обіграв «Чорноморець», а «Шахтар» втрачає очки в донецькому дербі

Незвичайний сезон-2013/2014 виходить в УПЛ. Команди елітного дивізіону грають вже 11-й тур, а донецький «Шахтар» і київське «Динамо» так і не можуть включитися в боротьбу за перше місце. Сьогодні в УПЛ були зіграні три поєдинки, зокрема і центральний матч туру «Дніпро» – «Чорноморець». Що можна сказати про цей поєдинок? Ми побачили матч хороших команд, в якому перемогла сильніша команда. Сьогодні «Дніпро» дійсно був сильнішим, але це жодною мірою не означає, що «Чорноморець» грав слабо. Підопічні Хуанде Рамоса свої моменти реалізувати зуміли, а от команда Романа Григорчука забити не змогла.

У кінцівці першого тайму за «Дніпро» забив Нікола Калініч. М’яч влетів у ворота Дмитра Безотосного на 45-й хвилині і став тим самим голом, який називають «гол у роздягальню». Другий тайм матчу показав, що обидві команди вміють грати у футбол, але на 71-й хвилині трапився епізод, який серйозно вплинув на подальші події в матчі. Червону картку перед собою побачив Олексій Антонов. Нападник «Чорноморця» наступив на ногу Артему Федецькому. Про причини вчинку Антонова, можливо, ми дізнаємося пізніше, але після видалення нападника «Чорноморець» швидко пропустив другий м’яч. Його автором став Євген Коноплянка, який, простягнувши м’яч уздовж штрафного майданчика одеситів, невідпорно пробив по воротах Безотосного.

«Чорноморець» і в меншості намагався атакувати, але рахунок до кінця поєдинку так і не змінився. «Дніпро» наздогнав за очками в турнірній таблиці лідера УПЛ – харківський «Металіст», якого завтра чекає поєдинок із запорізьким «Металургом».

«Дніпро» – «Чорноморець» 2:0 – гол Євгена Коноплянки (Відео):

Сьогодні в рамках 11-го туру УПЛ відбулися ще два матчі. У донецькому дербі «Шахтар» не зміг обіграти «Металург». Цей поєдинок завершився внічию 2:2. На голи Ракицького у свої ворота і Мораеса підопічні Мірчі Луческу відповіли точними ударами Тейшейри і Едуардо. Відзначимо, що «Шахтар» знову не зміг виграти в УПЛ напередодні матчу в груповому раунді Ліги чемпіонів. Минулого разу «Шахтар» програв львівським «Карпатам», а потім у Лізі чемпіонів обіграв «Реал Сосьєдад». Цього разу «Шахтарю» у Лізі чемпіонів належить битися з «Манчестер Юнайтед».

Ще в одному сьогоднішньому матчі 11-го туру УПЛ луганська «Зоря» з рахунком 2:0 обіграла луцьку «Волинь». За «Зорю» дублем відзначився Яннік Болі.

Відео: YouTube

Читайте також: