fbpx
Шоу-бізнес

«Танцюють всі! – 6». Чотири грузини «порвали» публіку своєю лезгинкою

У п’ятницю, 27 вересня, відбувся черговий кастинг українського проекту «Танцюють всі! – 6». Цього разу хореографічні здібності демонстрували жителі Дніпропетровська. Мабуть, найяскравішим можна назвати виступ чотирьох молодих хлопців з Грузії. Хлопці не тільки танцюють разом, але і дружать більше 15 років. Однак на сцені вони не забувають, що танець – це головне, і кожен по-своєму намагається висловитися в ньому. На вигляд скромні і соромливі хлопці спочатку викликали сумніви, чи зможуть вони підкорити суддівську четвірку проекту «Танцюють всі! – 6».

На сцені хлопці виконали всім відому лезгинку. Куди поділася колишня сором’язливість і скромність!? Хлопці продемонстрували справжній грузинський запал і темперамент. Своїм виступом вони буквально "порвали" всіх – і глядачів, і членів журі. Всі, зокрема і судді, аплодували хлопцям стоячи.

«Я був вражений. Так дивно було бачити силу, енергію ваших тіл. Просто неймовірне захоплення», – прокоментував виступ чотирьох друзів Франциско Гомес.

Від себе Влад Яма додав: «Хлопці, це вибух, звичайно, божевільний. І в цьому сезоні ми всі вперше аплодували стоячи».

Тетяна Денисова заявила, що ледь не втратила свідомість, настільки чудовим був виступ хлопців. І додала, що саме таких справжніх чоловіків не вистачає на проекті «Танцюють всі! – 6».

Грузинські хлопці "порвали" зал (відео):

Читайте також: