fbpx
Шоу-бізнес

«Танцюють всі! – 6». Влад Яма назвав ім’я потенційного переможця шоу

Спробувати  щастя і на всю країну заявити про себе готові далеко не всі. Але на кастинги різних шоу приходять не тільки талановиті конкурсанти, але й досить специфічні, часом оригінальні і навіть унікальні люди. Це продемонстрував черговий кастинг популярного українського проекту «Танцюють всі! – 6», який відбувся у Дніпропетровську.

На дніпропетровський кастинг прийшов Олег Кобець. Хлопець розповів, що з дитинства любив грати у футбол, але почав займатися танцями. Але не це здивувало суддівську четвірку, а те, що Олег Кобець без професійної підготовки зміг вступити до училища на хореографічне відділення. "Як?" – здивувалися члени журі. Все дуже просто, пояснив танцюрист -аматор, на консультації перед іспитом він вивчив кілька рухів, і завдяки цьому збулася його мрія.

Якщо хлопець настільки везучий, то нікого не здивує, якщо саме він стане переможцем «Танцюють всі! – 6», заявив Влад Яма.

Але перед цим Олег Кобець мав продемонструвати, наскільки добре він вміє рухатися на сцені. Судді були шоковані побаченим – так добре учасник «Танцюють всі! – 6» виконував танцювальні рухи і рівно тримався в ході виступу.

«Якщо ти навчився цього всього за рік, то це феноменально. Я думаю, побувавши на хореографії, у тебе вийде набагато більше», – прокоментувала виступ Олега Тетяна Денисова.

Виступ Олега Кобця (відео):

Читайте також: