fbpx
Шоу-бізнес

«Танцюють всі! – 6». Дніпропетровський кастинг (випуск від 27.09.2013)

27 вересня в Дніпропетровську відбувся черговий кастинг шоу «Танцюють всі! – 6». Цього разу він був особливо яскравим і незабутнім. Учасники проекту запалювали, вражали і дивували публіку, а також суддівську четвірку. Але далеко не кожному пощастило потрапити в сотню кращих танцюристів України і отримати заповітний квиток до Ялти. Без проблем це вдалося зробити чотирьом гарячим грузинським мачо, які станцювали на сцені лезгинку. Вперше за історію шостого сезону всі судді аплодували хлопцям стоячи.

А ось Олег Кобець здивував членів журі тим, що не маючи величезного хореографічного досвіду за плечима і займаючись лише рік танцями, хлопець настільки чітко і пластично рухався. Не виключено, що цей унікальний дар допоможе йому вибитися в двадцятку, а то й стати фіналістом шоу «Танцюють всі! – 6».

Були серед конкурсантів і унікуми трошки іншого плану. Щоб отримати заповітний квиток до Ялти, Олександр Рибкін вирішив підкорити суддів стриптизом. Однак виступ конкурсанта викликав у членів журі одну лише огиду. З’явився в Україні і свій Чарлі Чаплін в особі Тиграна Герікяна з Черкас. За словами хлопця, з дитинства на нього ніхто не звертав уваги. І щоб якось висловитися і знайти себе, Тигран вирішив зайнятися танцями. І зробив правильний вибір – судді вручили йому квиток до Ялти.

Прийти на кастинг шоу «Танцюють всі! – 6» вдруге вирішила 54-річна Тетяна Лебедєва. За словами жінки, незважаючи на свій вік, вона сповнена сил і енергії, навіть дискотеки іноді відвідує. Щоправда, одного лише запалу жінці не вистачило, але мрія Тетяни Лебедєвої побачити знаменитих суддів і станцювати на великій сцені все-таки збулася.

У Дніпропетровську збулася мрія ще однієї дівчини – Олени Ладигіної. Щоб продемонструвати свої здібності, дівчина приїхала з далекого Сибіру. Побачивши членів журі, вона не могла стримати радості і захотіла їх помацати. Зробити це Раду Поклітару дозволив їй тільки за однієї умови – якщо Лєна добре станцює на сцені. І вона станцювала. Та так, що відразу отримала квиток до Ялти. Ну і, природно, доторкнулася до своїх кумирів.

Це далеко не всі, хто в Дніпропетровську отримав квиток до Ялти і потрапив до сотні найкращих танцюристів України. Усім їм, як відомо, належить пройти чимало випробувань у боротьбі за титул найкращого танцюриста країни.

Олена Ладигіна на сцені шоу "Танцюють всі!" (відео):

Читайте також: