fbpx
Футбол

Суркіс буде відстоювати право вболівальників відвідати матч Україна – Польща

 Вчора, 27 вересня, в ефірі програми Шустер Live Григорій Суркіс закликав ФФУ подати апеляцію на рішення, яке прийняло ФІФА. Нагадаємо, що виходячи з рішення ФІФА, матч відбіркового циклу до чемпіонату світу-2014 між Україною та Польщею має відбутися при порожніх трибунах.

 «Дане рішення ФІФА з одного боку застало нас зненацька, а з іншого боку – порушення на матчі Україна – Сан-Марино очевидні. Люди з ФФУ, які відповідають за юридичну підтримку, а також за те, що відбувалося на трибунах львівського стадіону, повинні були звернутися за порадою-консультацією, а не махати гаслами. А в даний момент ми вже отримали рішення, яке у вкрай принциповому поєдинку позбавляє нашу збірну підтримки трибун», – заявив Григорій Суркіс.

 «Я дуже сподіваюся на те, що ми будемо боротися за зміну прийнятого рішення ФІФА. Можливо, харківський стадіон отримає лише умовне покарання. Дай Бог, щоб нам вдалося домогтися такого рішення. У нас залишилося дуже мало часу, але нам потрібно почати активно діяти», – додав віце-президент УЄФА Григорій Суркіс.

 За матеріалами: isport.ua

Читайте також: