fbpx
Футбол

Фоменко: “При чому Харків до Львова?”

 Головний тренер збірної України з футболу Михайло Фоменко був украй здивований новиною про те, що матч відбору до чемпіонату світу 2014 пройде при порожніх трибунах.

 «Я одного не можу зрозуміти: яке відношення має Харків до Львова? Ну просто не розумію. Федерацію футболу покарали? Покарали! А так все понесли покарання. Скінчено, є велика різниця в тому, чи буде матч з уболівальниками або без них», – заявив Фоменко у своєму інтерв’ю телеканалу «Футбол».

 Нагадаємо, що вчора, 27 вересня, дисциплінарний комітет ФІФА ухвалив рішення покарати збірну України за поведінку її вболівальників на стадіоні у Львові під час матчу відбіркового циклу ЧС – 2014 між Україною та Сан-Марино. За рішенням ФІФА, збірна України проведе матч у Харкові проти збірної Польщі при порожніх трибунах. Також покарання понесла і «Арена Львів», яка не зможе побачити ігри національної збірної до 2018 року.

 Зазначимо, що віце – президент УЄФА Григорій Суркіс дав обіцянку зробити все, що в його силах, щоб допомогти ФФУ переконати ФІФА та скасувати рішення.

 «Незважаючи на те, що залишилося вкрай мало часу, нам необхідно діяти», – заявив Суркіс.

 За матеріалами: korrespondent.net

Читайте також: