fbpx
Право

Володимир Фортов: “Реформа РАН відкриває дорогу вперед”

 Керівник Російської академії наук Володимир Фортов дав оцінку гучному закону про реформу РАН. За словами Фортова, дані перетворення лише допоможуть просуванню науки вперед. Також він додав, що для цього необхідна активна участь всіх представників наукового співтовариства.

 «Моя думка, що в даний момент більше уваги необхідно приділити конкретній роботі. Нам потрібно робити так, щоб кожен на своєму місці займався розвитком науки. Ми всі повинні зробити так, що б цей закон пішов тільки на користь. Особисто я буду робити для цього все, що від мене потрібно», – заявив Володимир Фортов.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 Нагадаємо, що гучний законопроект підписав президент Російської Федерації Володимир Путін. У Державній думі даний законопроект був прийнятий 18 вересня, а вже 25 вересня проект був схвалений Радою Федерації. Зазначимо, що ще на стадії обговорення дані зміни викликали чимало суперечок у професійному співтоваристві.

 Виходячи із прийнятого законопроекту, всі організації, підвідомчі РАН, переходять у відання Федерального агентства з управління майном РАН.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 За матеріалами: kp.ru

Читайте також: