fbpx
Без категорії

Російські фігуристи Волосожар і Траньков на турнірі в Німеччині встановили два світові рекорди

Чемпіони світу в парному катанні російські фігуристи Тетяна Волосожар і Максим Траньков виграли турнір Nebelhorn Trophy, який проходить в німецькому Оберстдорфі. Фігуристи встановили ще два світових рекорди – за набраними балами в довільній програмі і за сумою балів двох програм.

У своєму виступі пара Волосожар і Траньков, виконуючи довільну програму, допустила невеликі помарки. Проте, оцінка, поставлена ​​суддями, виявилася рекордною за всю історію з моменту прийняття нової системи суддівства – 150,31 бали. Попередній рекорд також належав цій парі і дорівнював 149,87 бали.

За сумою балів двох програм – 231,96 бали – російські фігуристи встановили ще один світовий рекорд. Раніше, виступаючи в короткій програмі Волосожар і Траньков також набрали найвищу за історію проведення змагань за новою системою суддівства суму – 81,65 бали.

Як повідомили організатори турніру, світові рекорди будуть затверджені ISU як офіційні, так як цьогоріч турнір в Оберстдорфі є кваліфікацією на Олімпійські ігри в Сочі.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: