fbpx
Футбол

МЗС Великобританії попросив фанатів “Тоттенхема” вести себе пристойно на Красній площі в Москві

Британський Foreign Office звернувся до тих уболівальників футбольного клубу "Тоттенхем", які відправляться до Росії на матч Ліги Європи з російською командою "Анжи", із застереженням, щоб ті, у разі відвідання Красної площі в Москві, не надумали там пити чи курити.

Нагадаємо, матч між "Анжи" і "Тоттенхемом" буде проходити третього жовтня в підмосковному Раменському.

Як відомо, британські футбольні фанати давно славляться своєю пристрастю до алкоголю. "Не паліть і не пийте на Красній площі, це незаконно, ви будете заарештовані", – йдеться в рекомендаціях дипломатів.

МЗС Великобританії також нагадав уболівальникам, що на російські стадіони заборонено проносити спиртні напої, у зв’язку з цим з метою уникнення порушень закону вболівальників просять не погоджуватися брати напої від незнайомців і "не залишати свої спиртні напої без нагляду".

Крім того, в МЗС нагадують, що слід остерігатися дрібних злодюжок. "Як і в будь-яких інших містах, остерігайтеся кишенькових злодіїв, стежте за своїми сумками в аеропортах, на вокзалах, в центрі міста і в громадському транспорті. Носіть з собою тільки найнеобхідніше, зберігайте гроші та цінності в готельних сейфах", – йдеться в рекомендаціях Foreign Office, випущених спеціально до матчу.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: