fbpx
Політика

Полтавська влада офіційно відмовилися від підвищення комунальних тарифів

 Полтавська міська рада на позачерговому засіданні скасувала рішення про збільшення тарифів на комунальні послуги, повідомила в суботу, 28 вересня 2013 року, прес -служба полтавської мерії. Засідання проводить міський голова Олександр Мамай.

 "Підняття тарифів на комунальні послуги є питанням вкрай необхідним і неминучим. Втім, звичайно ж, непопулярним. І шкода, що певні політичні сили взяли це на озброєння і використовували для піару… Сьогодні Полтава була і залишається прозорим регіоном за тарифами на комунальні послуги. До того ж, низьких. Наприклад, у Кременчуці за 1 квадратний метр платять 2 гривні 70 копійок, у нас – всього 73 копійки. Незважаючи на це, враховуючи численні звернення полтавців, рішення виконкому про збільшення тарифів було скасовано", – заявив мер Полтави Олександр Мамай.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 Раніше голова Полтавської обласної державної адміністрації Олександр Удовиченко відзначав, що скандальне рішення міського виконкому про збільшення комунальних тарифів у Полтаві буде скасовано.

 Своєю чергою, голова уряду України Микола Азаров дав обіцянку вжити всі можливі заходи, щоб пояснити голові полтавської мерії Олександру Мамаю, чому не варто підвищувати тарифи на комунальні послуги в кілька разів.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Як повідомлялося раніше, 27 вересня цього року під час штурму полтавського міськвиконкому мер Олександр Мамай спробував вийти з кабінету для діалогу з громадянами. Проте спроба мера не увінчалася успіхом і йому довелося йти через чорний хід свого кабінету.

 Зазначимо, у Полтаві мітингуючі проти збільшення комунальних тарифів прорвалися штурмом в будівлю міськвиконкому, а також виламали двері в кабінет мера. У будівлю міськвиконкому увійшли приблизно 200 учасників мітингу, 800 осіб чергували біля будівлі мерії.

 За матеріалами: korrespondent.net

Читайте також: