fbpx
Шоу-бізнес

“Міс світу-2013” стала філіппінка Меган Янг

 Переможницею конкурсу краси "Міс Світу – 2013" стала філіппінка Меган Янг. Ім’я першої красуні світу оголосила вдова засновника конкурсу Джулія Морлісо.

 Звання «Віце – міс світу – 2013» удостоїлася представниця Франції Марін Лорфелін, третє місце посіла учасниця з Гани Наа Шутер. До слова, ці ж дівчата посіли друге і третє місця відповідно в конкурсі «Пляжна мода».

 Про нову "Міс світу" відомо, що вона – затята фанатка "Гаррі Поттера". Меган Янг народилася в Сполучених Штатах і в 10-річному віці переїхала на Філіппіни. Серед своїх захоплень дівчина назвала кінематограф і відеоігри.

 Глядачі, що прийняли участь в SMS – голосуванні, відзначили представниць Іспанії, Гібралтару і Бразилії. У барвистому шоу, яке відбулося сьогодні на індонезійському острові Балі, взяли участь багато зірок світової естради, в тому числі й учасники поп – групи Blue (Великобританія).

 Нагадаємо, Індонезія стала першою країною в Південно – Східній Азії, яка прийняла міжнародний конкурс краси. Організатори шоу зіткнулися з багатьма труднощами, тому що численні індонезійські мусульманські організації протестували проти проведення конкурсу «Міс світу – 2013» у столиці країни. У підсумку фінал конкурсу був перенесений на Балі.

"Міс світу-2013" Меган Янг (відео):

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: