fbpx
Спорт

Олег Маскаєв продовжить кар’єру, щоб захистити молодь від наркотиків та алкоголю

  44-річний російський боксер Олег Маскаєв заявив про бажання продовжити професійну кар’єру. За цим прагненням, запевняє спортсмен, стоїть певна мета – спонукати молодих людей слідувати здоровому способу життя. «Я хочу показати приклад і молоді, щоб вона не дивилася в бік наркотиків, допінгу і вберегла себе від пияцтва», – заявив боксер.

 У листопаді Олег Маскаєв має вийти на ринг з американським боксером Корі Сандерсом, з яким він уже зустрічався 12 років тому і, за власним визнанням, допустив у тому бою чимало помилок. В результаті росіянин програв у восьмому раунді технічним нокаутом.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 «Люблю спорт, люблю бокс. Багато хто зі мною не погодяться, комусь це здасться дивним, але він допомагає мені зміцнювати здоров’я», – заявив Маскаєв, додавши, що за власним бажанням він бокс ніколи не кидав, нечистоплотні журналісти просто приписували йому слова про завершення кар’єри.

 Свій нинішній фізичний стан Олег Маскаєв оцінює як "задовільний", так як він сильно переживав смерть свого менеджера Фреда Хешан і в підсумку «зім’яв підготовку».

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Останній бій Олега Маскаєва Корі Сандерса (відео):

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: