fbpx
Футбол

«Можна “Барселону” приймати», – свердловський «Шахтар» про стан поля

 «Найменший» клуб, який дійшов до стадії 1/8 фіналу Кубку України, – це свердловський «Шахтар». Зараз свердловські «гірники» йдуть на 6 – му місці у Другій лізі. Нагадаємо, що за результатами жеребкування, суперником «гірників» у Кубку України буде київське «Динамо». «Два роки тому ми пройшли випробування грозовим донецьким "Шахтарем", і після цього нашій команді вже нічого не страшно», – заявив керуючий справами свердловського «Шахтаря» Ігор Данилевський.

 За його словами, тоді «Шахтар» отримав дуже великий досвід не тільки в ігровому, а й в організаційному плані: розміщення та прийом телевізійних бригад, аншлаг в ложі преси і на трибунах, а також підвищені заходи безпеки. «Ми впоралися з усім. Єдине, за що нам було тоді соромно, – це стан нашого поля», – розповів представник «Шахтаря».

 Проте цього року клуб почав ремонт стадіону, замінивши спершу газон. Зокрема, був покладений новий дренаж, встановлена ​​система автополиву, засіяна трава спеціального складу, який був спеціально підібраний під «українські погодні умови». Також «Шахтар» поміняв табло, закінчується встановлення пластикових сидінь. Ворота встановили такі ж, як і на НСК «Олімпійський» у Києві.

 «Поляна зараз – казка, майже "Ноу Камп", можна "Барселону" приймати. Перед грою в 1/16 фіналу у нас йшов дощ цілий день, але дренаж впорався і поле витримало», – додав Данилевський.

 Нагадаємо, що вчора пройшло жеребкування 1/8 фіналу Кубку України. «Металіст» зіграє у Львові з «Карпатами», а київському «Динамо» протистоятиме свердловський «Шахтар». Найцікавішим протистоянням можна назвати матч «Чорноморець» – «Дніпро», який пройде в Одесі.

 Всі матчі 1/8 фіналу Кубку України пройдуть в один день – 30 жовтня. За традицією, переможці пар будуть визначені за підсумками одного матчу.

 За матеріалами: terrikon.com

Читайте також: