fbpx
Футбол

Коньков: “Підтримаємо збірну біля телеекранів”

 На думку президента Федерації футболу України Анатолія Конькова, збірна України впорається з випробуванням, яким стане для неї матч відбіркового циклу до чемпіонату світу 2014 року. Нагадаємо, що за рішенням ФІФА матч у Харкові між Україною та Польщею пройде при порожніх трибунах.

 «Ми повинні прийняти і з мудрістю виконати рішення ФІФА. Безумовно, гра без підтримки вболівальників, які завжди всім серцем підтримують нашу збірну, – дуже відчутна втрата. Однак я закликаю всіх тих, хто не байдужий до збірної України, підтримати нашу команду біля екранів телевізора. Упевнений, що саме від вашої підтримки залежить дуже багато. Головний тренер нашої збірної зможе знайти потрібні слова, і футболісти пройдуть дане випробування з гордістю», – заявив Коньков.

 Нагадаємо, що матч відбіркового раунду до чемпіонату світу між Україною та Польщею відбудеться 11 жовтня в Харкові. В даний момент наша збірна знаходиться на другому місці у відбірковій групі. Для виходу на чемпіонат світу збірної України необхідно отримати перемогу в двох, що залишилися, матчах і сподіватися на те, що англійці в своїх матчах втратять очки.

 За матеріалами: ukrinform.ua

Читайте також: