fbpx
Новини світу

Землетрус в Пакистані: загинули 22 особи

 Вже не менше 22 людей стали жертвами потужного землетрусу, який стався сьогодні, 28 вересня, в Пакистані, повідомило агентство "Франс Прес" з посиланням на місцеву владу провінції Пакистану. Раніше було повідомлено про 12 загиблих.

 «Кількість жертв збільшується. Рятувальниками вже виявлені тіла двадцяти двох осіб, і більше ніж п’ятдесят осіб отримали поранення», – повідомив "Франс Прес" представник влади в Пакистані.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Нагадаємо, що о 12:34 по пакистанському часом (11:34 мск) стався землетрус магнітудою 6,8, епіцентр якого знаходився за 96 кілометрів на північний схід від міста Аваран. За даними Геологічної служби США, осередок землетрусу розташовувався на глибині 14,8 кілометра від поверхні землі. За даними сейсмологів Пакистану, магнітуда підземних поштовхів склала 7,2.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

 «Новий землетрус розніс все те, що залишилося після першого. Зруйновані повністю два села», – сказав голова місцевої адміністрації Абдул Малік (Abdul Malik).

 У вівторок, 24 вересня, Пакистан потряс землетрус магнітудою 7,7 в південно – західній провінції Белуджистан. За останніми даними, кількість жертв від цього землетрусу склала вже 515 осіб.

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: