fbpx
Здоров'я

Евеліна Бледанс з сином домоглася маленької перемоги

 Евеліна Бледанс і її однорічний син Семен Сьомін здобули маленьку перемогу. Як відомо, після народження лікарі діагностували у хлопчика синдром Дауна. Попри це, Евеліна Бледанс та її чоловік Олександр Сьомін не опустили руки, а боролися за щастя і здоров’я свого синочка. Вони захищали хлопчика від негативного впливу оточуючих, возили його на море, проводили сеанси дельфінотерапії. Завдяки цьому Семен практично нічим не відрізняється від своїх однолітків, і завжди виглядає радісним і щасливим. Крім того, Евеліна Бледанс після народження сина стала на захист «сонячних» дітей, почала вести блоги в Мережі, ділитися з усіма радісними переживаннями і хвалитися досягненнями Семена. І робила вона це не дарма.

 Як стало відомо, в Росії поступово почало змінюватися ставлення до діток із синдромом Дауна. Якщо раніше батькам особливих дітей рекомендували відмовитися від них, то зараз МОЗ має намір відмовитися від такої практики. Очікується, що найближчим часом відомство розішле в регіони інформаційні листи із закликом до батьків не залишати своїх дітей, у яких лікарі діагностували синдром Дауна. Також лікарі повинні будуть роз’яснювати батькам «сонячних» дітей про особливості виховання таких малюків.

 «Спасибі всім, хто нас почув!», – подякувала Евеліна Бледанс від себе і свого малюка всіх тих, хто їх підтримував протягом року.

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: